Alf Akselsen jr fotografert ca 1947. Fotograf Ove Knudsen Laksevåg. Vil samtidig ønske alle en riktig god jul.

Fant ett flott bilde av min mor Inger Pedersen (født Ellingsen) hun sitter i midten. De to andre er Kjell og Gerd. Bildet er tatt i Seterdal / Bjørndalsbrotet 1958-60

  • Karoline Hansen — Karoline Hansen f. august 1835 d. 1912 på Sjøhuset, Nordnes Gift med Hans Laurits Hansen, mor til Hansine Johannessen, min oldemor, som var gift med Wilhelm Johannessen
  • Hans Laurits Hansen — Hans Laurits Hansen f. 14. mars 1835 d.28. april 1913 på Sjøhuset, Nordnes

Vi er på 1920 tallet, men skulle hatt flere navn.
Fremme til høyre Carl Bjørn Olsen. Fra Ørn Akselsens samling.

Vi er på 1920 tallet men hvem ? Fra Ørn Akselsens samling.

Her er min mor 15 år gammel. Dette bildet var tatt av fotograf Hareide. Bildet brukte Hareide som utstilling i sitt vindu i minst.10 år.

Vi er på 1920 tallet og nr 4 fra venstre er Carl Bjørn Olsen aktiv medlem i Turn og Idrettsforeningen Viking. Fra Ørn Akselsens samling.

Litt usikker om dette er rette plass, men poster ett bilde med håp om at der er noen som har opplysninger om sted og båt som man ser på bildet. Bildet er tatt i 1940, nord for Bergen. Lindås/Austrheim. Båten på bildet er merket H 91 AM. Registeret for 1936 oppgir Ludvig H. Austrheim m.fl som eiere. Noen som kjenner til båten og hvor bildet er tatt ?

Dette bildet har jeg fått låne av min kusine Laila Steen-Hansen. Bildet viser min farvorittonkel Cordes og min kjære tante Borgny med datteren Laila Ca.1944. Borgny var min mors eldre søster. De bodde like ved Nykirken og mistet alt under “eksplosjonen” 20 april 1944. Tante Borgny var “gudmoren” min og bar meg til dåpen i Ytre Sandvikens menighetshus. Onkel Cordes var fadder. Tante var ansatt ved DNS, Onkel var hos Sundt & Co. Han mottok kongens fortjeneste medalje.

Her er fire gode kamerater.Fra venstre: Bjørn Kristian Moss, Jan Erik Omdal, Olaf Thorstensen, Geir Eikehaug. Min mor Gerd Thorstensen var fotograf.

Mitt og Ditt

Følges av 481 medlemmer.
Origo Mitt og Ditt er en sone på Origo. Les mer

Fra mitt og kanskje ditt album om mennesker fra Bergen og omegn. Fra tidligere og nyere tider. Finn gamle bilder i skuffer og skap og del dem her.
Bilder herfra kan komme på trykk i Bergensavisen eller bli vist i andre av BAs medier.

Annonse

Nye bilder