Dette bildet er av min kjære avdøde søster Berith Laila Bergsvik Knudsen, men den gang i 1963 da bildet ble tatt var etternavnet Groven. Hun var Mannequin som en nesten kan se av bildet. Hun og to andre jenter, Anne Lise Vintervoll og Laila Thomassen startet i 1963 Bergen Mannequin Forening. Til glede for svært mange jenter som prøvde seg i modell yrke. I dag er denne foreningen borte, kanskje dessverre for noen.

Offiserer fra M/T Atlantic" og M/T “Sildra” på fest på Rosenkrantz i 1935. Min far foran til høyre og min mor rett overfor ham.

Postkort utgitt i anledning av Postkortsamlere i Vest sitt 30 års Jubileum i mars 2014.Kortet var å se på vår store utstilling av postkort på Bryggen Museum.

Dette nydelige fotografi fant jeg i et gammelt album som jeg kjøpte på Fretex for noen år siden. Jeg har forgjeves forsøkt å spore denne familie opp; disse stopper på enten Kronstad eller Minde eller Hop. Samt – at jeg kun har funnet to etternavn, – Johansen og Lund – ellers er disse som oppløst i luften. Men – de må jo ha familie et sted, og – jeg håper å nå disse…! (Flere bilder fra samme familie følger senere).
Foto: Før vår tid.
Fotograf: Norland – Bergen.

Kjell Johan.

Oss venner i deres hjem i Nygaardsgate 50 1895. Albertine og broren Albert Boye. Med et par av Ambrosia sine kunstverk og bilder av noen av søskenenes aner. Ambrosia til venstre. Både Ambrosia og Albertine var ugifte.

Dette bildet har vi fått låne av Sissel Børslid som skriver : Fra venstre står Anni Mikkelsen ,så er det Ingeborg Mikkelsen .Ved siden av henne ,står min vakre mormor,Anna Marie Hamre ,født Våge.Her med et stort smil og smilehuller som de sa jeg arvet etter henne :)Så er det nok min oldemor Kristofine Serine Mikkelsen ,født Engelsen.Kvinnen ved hennes side ,virker kjent.Kan det være min mormors søster ,Ågot Sævold ,født Våge ?
Foran er den små tassen igjen .Han med panneluggen,min onkel ,sikkert brelungen i familien på den tiden,Leif Johs.Hamre :)Med hatt :)De andre er ukjente for meg

Dette bildet har vi fått låne av Bjørg Synnøve Lee. Øverst til høyre er min stemor Randi Margrethe Andersen, gift Næss. Nr 2 fra venstre bak er Målfrid, så Odny, så styrer Gunnhild Eide. Noen som kjenner flere ?

Bildet har vi fått låne av Bjørg Synnøve Lee.

Dette bildet har vi fått låne av Bjørg Synnøve Lee og viser ansatte ved daghjemmet. Årstall se kommentar under.

Også dette bildet har vi fått låne av Bjørg Synnøve Lee. Fra ca. 1957

Mitt og Ditt

Følges av 466 medlemmer.
Origo Mitt og Ditt er en sone på Origo. Les mer

Fra mitt og kanskje ditt album om mennesker fra Bergen og omegn. Fra tidligere og nyere tider. Finn gamle bilder i skuffer og skap og del dem her.
Bilder herfra kan komme på trykk i Bergensavisen eller bli vist i andre av BAs medier.

Annonse

Nye bilder